34. Hiihtoloma XD

No hiihtolomalla (22.2-2.3.2014) mä en oo tehny mitään erikoista muutaku no en mitään. 😉 Kirjoitan kummiski jokaisesta päivästää tähän mennessä. 🙂

Lauantai: Mun serkku Iida tuli meille yöks katottiin Suomen pronssi peliä mut oltiin tokalla/vikalla erällä suihkussa nii huudettiin sit sieltä kaikki suomen maalit. Katottiin vielä sen jälkeen Putous. Mun mielestä Putous ei oo enää yhtä hauska ku ennen. 🙁 Mentiin nukkuun joskus yhen maissa. 🙂

Sunnuntai: Sunnuntaina Iida lähti n. 10.00 ku sillä alko reenit 11.00. Sen jälkeen ku Iida oli lähtny niin mun kaveri soitti mulle et voinko mennä niill yöks mä voin jeeee. :))) Mä kävelin sille mun kaverille (n.800 m) ja niillä se mun kaveri halus laittaa mulle ja sille itelle kampauksen. Mulle se laitto letti-nutturan (kuva alhaalla) joka meni vähän pileen. Mentiin nukkuun joskus 01.00-02.00 en kattonu kellooo.

Maanantai: Oltiin mun kaverilla 12.15 asti ku piti lähtee meille ja oltiin meillä n. 12.45 ku pelleiltii vähä XD. Meillä syötiin lihapullia ja perunamuussia ja sellasta ihanaa kermakastiketta. Sen jälkeen pelattiin Monopolya siinä oli mukana minä, mun kaveri, isi ja pikkusisko Noora joka voitti sen, Mieti Noora on 6.v ja voittaa perinteisen Monopolyn. :))

Tiistai: Mun kaverin iskä tuli hakeen meitä n.11.00 Eedeniin uimaan no oltiin siellä vähän alle kolme tuntia. Sitten mentiin sen mun kaverin iskälle se asuu Lapinniemessä. oltiin siellä n.1h ku mun iskä tuli hakeen mua sieltä. 🙁 Sen jälkeen en tehny kotona mitään.

Keskiviikko: Käytiin kirjastossa lainasin sieltä 4 kirjaa ja 2 elokuvaa (kuva alhaalla). Löysin mun  OBEY:n snabpackin <3(kuva alhaalla). 🙂 Käytiin luistelemassa Idaparkissa n. klo. 17.00 ja ostettiin samalla reissulla mulle luistimiin kunnolliset suojat. 🙂

Torstai: Aamulla mä maalasin Sinellistä ostttuja pahvi kirjaimia SILJA (kuva alhaalla). No torstaina me ei tehty mitään………

Perjantai: No nyt mä kirjotan tätä en tiä mitä tänään aion tehä varmaan vaan olla 😉

Lauantai: Mun pappa tulee ehkä meille ja lähtee vasta tiistaina sillonku mä oon jo koulusssaaaaa :(.

Sunnuntai: Me varmaan vaan ollaan papan kaa kotona ei täs muuta 🙂

Tossa noi kuvat:

Tossa se pieleen menny letti-nuttura :)

Tossa se pieleen menny letti-nuttura 🙂

 

OBEY:n lippis jonka mä löysin

OBEY:n lippis jonka mä löysin kskiviikkona

En saanut kirjojen ja DVD:ttein kuvia ku ne oli liian isoja mut kirjotan niittn nimet nyt: StreetDance ja Simpsonit: Backstage pass oli elokuvat ja kirjat: Homer Simpsonin suuri relauskirja, HSM 3 Vuosikirja, Aku Ankka Maalikuningasja Nolo elääni 2 olisinpa bilehile.

 

Tossa ne kirjaimet jotka mä maalasin.

Tossa ne kirjaimet jotka mä maalasin.

T:Silja <3