25. MyDay

Nyt mä en saanu sitä videoo tänne, koska se oli liian iso, mut se on YouTube:ssa linkki:  http://www.youtube.com/watch?v=qofbUoGzhUE

Nyt voin kertoo mun päivästä ku siinä ei lue mitään tai mä en puhu siinä mitään.
Eli heräsin n. 7.45. Söin jogurtti-mansikka-mysliä. Mentiin isin ja nooran kaa kuntosalille oltiin siel n.1h. Autossa soi NRJ. Nyt ollaan siellä kuntosalilla. Sitten mentiin käymään kotona. Mään tein matikan läksyt ja söin ja leivoin tiikerikakun (valmista kakkua ei ollu tuolla videossa niin voin laiittaa sen tähän loppuun). Ja unohdin ottaa kakun tekovaiheista kuvat. Sit mun piti siivota mun huone. Plääääääh… Sitten mentiin luistelemaan isin ja nooran kaa, mä voitin isin lätkässä 10-9 ja noora oli tuomari. Sen jälkeen kävin suihkussa, koska meille tuli vieraita syömään ja kattomaan Putousta. Ruokana oli lihapataa ja perunoita. Katottiin putousta ja sit mentiin nukkuun.XDXDXD

Täs se kuva:

tossa se tiikerikakku nyt on

tossa se tiikerikakku nyt on

T.Silja