19. Uusivuosi

Moi! Oltiin kattomassa 29.12 mestiksen LeKi-TuTo lätkäpeliä Hakametsässä Tampereella ykkös halli. Se alkoi klo.17.00 enkä tiedän monelta loppu, mutta menin siitä  melkein suoraan mun kaverille yöks valvottiin siellä neljään. Herättiin suunnilleen 11.00. Sitten päivällä mentiin Eedeniin uimaan. Sen jälkeen kaverini tuli meille yöks ja valvottiin taas johonkin 02.00-03.00. Herättiin joskus puolen päivän aikaan. Meille tuli meidän sukulaisia viettään uutta vuotta ja kaverini lähti kun oltiin pelaamassa Monopolya jonka mä sain joululahjaks. Illalla minä ja mun serkku Iida pidettiin aikuisille tietovisa jossa oli 2000-luvun alkupuolella ostetusta Trivial Pursuitista kysymyksiä esim.Mikä joki yhdistää Senegalin ja Mauritanian välisen rajan? vastaus: Senegal. Illalla tai oikeastaan yöllä käytiin Iidan kaa kävelyllä kattomassa ilotulituksia. Sitten puol kahen jälkeen ruvettiin räplään Iidan kaa puhelimilla ja mentiin nukkuun n.03.00. Aamulla tehtiin Hama-helmillä mä tein sydämen ja tähden. Mut ei mul muuta.

T:Silja 🙂