12. joulua odotellessa+ratsastukset

moi vaan! en oo kovin pitkään aikaan ehtiny kirjoittaa, mutta nyt sitä päädyin koneen ääreen. 🙂
olin tiistaina ratsastamassa ratsastin Artulla (eestinponi). se oli estetunti ja kuinkas ollakkaan tipuin! vaikka se lähesty hyvin esteelle (ruotsalainen okseri) tipuin oli n.90cm. tipuin pää edellä oli tosi lähellä että ponin hokit olis osunu, mutta ei onneksi käynyt kuinkaan. Kuva on otettu ipadilla joten laatu on huono…

Haava 2pv tippumisen jälkeen

Haava 2pv tippumisen jälkeen

image

kypärän solki kuitenkin viilti mukavan haavan leuan alle. =,( keskiviikkona meillä oli koulussa pikkujoulut.syötiin herkkuja jne… EN millään malta odottaa joulua!!!!!!!!!! enää 5pv! olen toivonut kovasti uusia ratsastushousuja ja jumpsuittia eipä mulla muuta. =)

t.Helmi <3